What Does High Kappa Airsoft Piastol Mean

What Does High Kappa Airsoft Piastol Mean


Smith & Wessonin, Berettan ja muiden merkkien aseita ja tarvikkeita on valtava osa valikoimasta. selviytymisvälineet : selviytyjät, preppers ja homesteaders yrittää puolustautua ja kotinsa niin hyvin kuin mahdollista. Jotkut ostavat veitsiä ja kivääreitä, toiset valitsevat pistoolit tai jopa varsijouset . Jotkut suosivat airsoft aseita jäljennöksinä... selviytymisaseet . Vaikka airsoft-pistoolit ja -aseet ovat paljon vaarattomampia kuin ampuma-aseet, ne vaativat yhtä lailla huomiota ja turvatoimia niiden käytössä.

Yhden airsoft-aseen tai -pistoolin hankkiminen ei välttämättä ole välttämätöntä, mutta saatat silti tarvita sellaisen pelkän urheilun vuoksi. Revolverien ohella voit ostaa myös maalitauluja, joita on myös monenlaisia ja -muotoisia, ja joillakin CO2-kaasulla varustetuilla pistoolimalleilla voi ampua joko ilmakuulia tai pellettiä aseen valmistajasta riippuen. Ne eivät kuitenkaan voi ampua molempia luodityyppejä samanaikaisesti.

Nämä ovat myös loistavia, jos nautit ampumaharjoittelusta, mutta et halua tuhlata luoteja siihen. Se on mukava tapa hioa taitojasi, terävöittää tähtäystäsi ja kehittyä paremmaksi asiantuntijaampujaksi ilman, että joudut käsittelemään oikeaa ampuma-asetta. Hienoa tällaisissa aseissa ja pistooleissa on se, että ne ovat useimmiten samanpainoisia ja tuntuvat samalta kuin "oikeat aseet", joten niiden kanssa harjoittelu on itse asiassa aivan kuin harjoittelisit oikealla aseella, olipa se sitten .38-kaliiperinen snub olfactory organ, .357-kaliiperinen tai jotain aivan muuta.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle airsoft-pistoolin vaihtoehtojen ominaisuudet, määrittelemme termin ja korostamme sen eroja revolverista sekä käymme läpi markkinoiden parhaat vaihtoehdot.

Mikä on Airsoft-pistooli?

Airsoft-pistoolit ovat harjoitteluvälineitä, mutta selviytyjät laittavat ne usein heidän selviytymispussit . Ilma-aseet ja -pistoolit käyttävät ilmanpaineen voimaa ampuakseen ilmakuulia (pallonmuotoisia metallisia ammuksia) tai hauleja. Airsoft-pistoolien pienempitehoisissa malleissa käytetään muovisia ilmapalloja. Airsoft-pistoolit vaihtelevat tyypiltään, pysäytysteholtaan, ampuma-alueeltaan ja muotoilultaan. Monet ilma-aseet on erityisesti suunniteltu antamaan realistinen vaikutelma oikeista käsiaseista ja pistooleista. Nämä airsoft-pistoolit ovat aidon näköisiä ja tuntuisia, ja ne kopioivat tunnettuja ampuma-aseiden merkkejä, kuten Beretta, Glock, Colt, Smith & Wesson, Makarov, Tokarev jne. Realistisuuden lisäämiseksi jotkin airsoft-pistoolit jäljittelevät ampuma-aseen takaiskua - tällaiset takaiskupistoolit ovat erittäin suosittuja, koska ne antavat vaikutelman siitä, että käyttäisit oikeaa käsiasetta.

Airsoft-pistoolit eivät vaatia minkäänlaista lisenssiä omistaa, kantaa tai käyttää, koska niitä ei voida luokitella ampuma-aseiksi. Airsoft-käsirasiaa saa kuitenkin ampua vain tietyissä paikoissa, kuten ampumaradoilla. Vaikka airsoft-ase ja -pistooli eivät ole tappava ase, ne voivat silti vahingoittaa, varsinkin jos airsoft-aseessa on suuri pysäytysvoima. Lyhyeltä etäisyydeltä ammuttu metallinen projektiili voi aiheuttaa vakavia vammoja tai jopa kuoleman, jos se osuu silmään.

Poliisi voi myös erehtyä luulemaan aidon näköistä airsoft-asetta tai -pistoolia oikeaksi aseeksi, kuten Smith & Wesson- tai Beretta-aseeksi. On olemassa lukemattomia tietoja poliisiampumisista, joissa poliisit ovat erehtyneet luulemaan airsoft-aseita aidoiksi käsiaseiksi, mikä on johtanut tragedioihin. Oman turvallisuutesi ja ympärilläsi olevien ihmisten turvallisuuden vuoksi on siis suositeltavaa, ettei ilmakivääriä tai -pistooleja kanneta avoimesti julkisesti.

Pistooli vai revolveri?

Monet ampuma-aseiden maailmaan vasta tutustuneet ihmiset käyttävät termejä "pistooli" ja "revolveri" väärin ja luulevat, että ne kuvaavat samaa asiaa. Todellisuudessa pistooliase ei ole sama asia kuin revolveri, vaikka molemmat ovatkin yhden ampuma-asetyypin - käsiaseiden - luokkia.

Nähdäksesi, miten pistooli eroaa revolverista on melko helppoa - sinun tarvitsee vain katsoa niitä. Keskeinen ero on kammiot, joissa eri tyyppiset käsiaseet pitävät patruunoita. Revolvereissa on sylinterit, joissa on viidestä seitsemään kammiota. Suosituin tyyppi on kuuden patruunan revolveri, joka tunnetaan yleisesti kuusilaukeavana revolverina. Kun revolveri laukaistaan, luodit ammutaan piipusta, kun taas käytetyt patruunat jäävät sylinteriin. Jokaista laukausta varten revolverin liipaisumekanismi pyörittää sylinteriä, jolloin uusi luoti lähetetään piipun läpi. Jos haluat ladata revolverin uudelleen, sinun on otettava käytetyt patruunat ulos.

Pistoolit puolestaan käyttävät lippaita - ne ovat erillisiä koteloita, joihin mahtuu enintään seitsemäntoista patruunaa. Lipas ei ole osa pistoolin rakennetta. Ampumista varten sinun on ladattava patruunoita lippaaseen ja sujautettava se sitten pistoolin kahvaan. Jokaisen laukauksen yhteydessä pistooli tyhjentää automaattisesti käytetyn patruunan ulosheittoaukon kautta.

Jotkut aseiden (pistoolien ja revolverien) harrastajat ovat sitä mieltä, että vaikka revolverissa on vähemmän kierroksia, ne ovat silti parempia kuin pistoolit, koska niiden rakenne on yksinkertaisempi. Siksi niitä on helpompi käyttää ja ne ovat luotettavampia. Tämän seurauksena airsoft-pistooli- ja pistoolituotteisiin kuuluu laaja valikoima molempien tyyppisiä esineitä.

Airsoft-aseiden tyypit

Selviytymistaitosi ovat ensiarvoisen tärkeitä, mutta... työkalut ja tietäen joitakin hakata tekee sinulle vain hyvää. Ilma-aseet jaetaan kolmeen eri tyyppiin sen mukaan, millä mekanismilla ne laukaisevat laukauksen. On CO2-kaasulla toimivia aseita, paristokäyttöisiä aseita ja jousikäyttöisiä aseita. Myös Berettan tai Smith & Wessonin oikeiden pistoolivaihtoehtojen jäljennökset voivat aiheuttaa vaaraa.

one. CO2-kaasukäyttöiset airsoft-aseet

Nämä käsiaseet, joita kutsutaan myös kaasupuhallusaseiksi tai vihreiksi kaasupistooleiksi, käyttävät laukauksen voimanlähteenä vihreää kaasua - vihreää kaasua tai CO2-kaasua. Monissa vihreän kaasun airsoft-käsirysissä on GBB-toiminto (tai vihreän kaasun takaisinpuhallus). Tämä tarkoittaa sitä, että tietty määrä vihreän kaasun takaiskua käytetään laukauksen tekemiseen myös jäljittelemään takaiskua, joka tapahtuu, kun ammut oikealla käsiaseella. Vihreän kaasun takaisinpuhalluspistoolit ja -revolverit ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa.

two. Paristokäyttöiset airsoft-aseet

Toisin kuin hiilidioksidikäyttöiset aseet, tämäntyyppiset ilmakäsiaseet käyttävät sähkövirtaa ilmanpaineen tuottamiseen. Nämä aseet ovat vähemmän tehokkaita kuin CO2-kaasukäyttöiset pistoolimallit.

three. Jousikäyttöiset airsoft-aseet

Tätä tyyppiä edustavat markkinoiden edullisimmat aseet. Tyypillisesti tällaiset mallit ovat täydellinen valinta aloittelevalle asiakkaalle. Laukaisu tapahtuu jousen avulla, joka käyttäjän on viritettävä käsin, mitä ei koskaan tapahdu CO2-käyttöisten aseiden kohdalla.

Tässä ovat parhaat valintamme

1. TSD Sports UA941B viii tuuman jousivoimalla varustettu Airsoft Revolverin arvostelu

Ensin tarkastellaan TSD Sports UA941B viii tuuman jousikäyttöinen Airsoft-revolveri . Tässä kaksitoimisessa revolverissa on kahdeksan yhden kierroksen hylsylippaita, vasara voidaan kallistaa manuaalisesti, ja hylsyt ladataan helposti suoraan sylinteriin. 0,12 m:n BB:llä ne kulkevat 260 FPS:n nopeudella kahdeksan tuuman piipusta, eikä paristoja tarvita.

Lataa vain yksi patruuna kuhunkin mukana toimitettuihin hylsyihin ja laita ne kuuteen sylinteriin. Kun vasara kallistuu taaksepäin, sylinteri pyörii ja kohdistaa bb:due north täydelliseen ampuma-asentoon. Tai sitten jokaisella liipaisimen vedolla on "kaksoistoiminen" toimintavalmius, aivan kuten oikeassa revolverissa. Tämä korkealaatuisesta muovista valmistettu airsoft-jousirevolveri kantaa TSD Sportsilta tuttua erinomaista laatua ja suorituskykyä. Tämä hauskuus tulee myös TSD:n takuulla, mutta vain jos TSD-tarra on kiinnitetty. Varmista siis, että sinulla on tarra, sillä väärennöksiä on olemassa.

  • Mitat: 15,2 ten 7 x 2 tuumaa
  • Paino: 7,2 unssia
  • FPS: 260
  • Luodin tyyppi: BB:t

2. TSD - TSD 6 tuuman piippu Spring Powered Airsoft Revolverin arvostelu

TSD - TSD 6

Seuraavaksi meillä on toinen TSD - The TSD half dozen tuuman piippu Jousikäyttöinen Airsoft-revolveri. Tässä kaksitoimisessa revolverissa on kuuden tuuman piippu, jossa on myös kahdeksan yhden kierroksen hylsylippaita, jotka ampuvat 0,12 chiliad:northward BB:tä noin 260 FPS:northward nopeudella. Vasara voidaan kallistaa takaisin manuaalisesti yhden tien lataus kuoret tai yhden laukauksen vasara toiminta. Siinä on kiinteä hop-up, eikä paristoja tarvita. On huomattava, että tätä jousirevolveria ei voida toimittaa New Yorkin osavaltioon.

Tämän revolverin tekniset tiedot ovat 1:ane todellisen mittakaavan malli, pyörivä sylinterijärjestelmä, kuuden tuuman piippu, kuusi patruunaa sylinteriä kohti, kuusi patruunaa mukana, säädettävä takatähtäin, ampuu 6 mm:n BB:tä tai paintballia, jousikäyttöinen hop-up-järjestelmä, metalliosat ja ABS-iskunesto.

  • Mitat: noin 11 tuumaa pitkä
  • Paino: 2 kiloa
  • FPS: 200-260
  • Luodin tyyppi: 6mm BB:t tai paintballs

3. 937 UHC 4 tuuman Revolveri Airsoft Gun arvostelu

The 937 UHC 4 tuuman revolveri Airsoft Gun näyttää paljon samalta kuin jotkut oikeat .38:n snub-nose-mallit. Se ampuu half-dozen mm:due north ilmakuulia jäljitetyistä hylsyistä 240 FPS:n nopeudella. Tähän täysikokoiseen replika-käsiaseeseen mahtuu täydet kuusi patruunaa 1:1 -replikan kokoisella sylinterin kääntölaitteella; se latautuu kuin oikea ase. Voit kallistaa sitä vasaralla, takatähtäin on säädettävissä kallistuksen ja korkeuden mukaan, ja siinä on värillinen etutähtäin helppoa tähtäystä varten.

Tällä mallilla pelatessa luodit kulkevat noin thirty metriä ennen kuin ne alkavat pudota. Yhden laukauksen jousi airsoft-aseeksi hinta on kohtuullinen, ja se on samankokoinen kuin .38 Magnum Snub, mutta paljon kevyempi. Vaikka se on valmistettu muovista, se on hyvää tukevaa muovia ja kestävää kokoonsa nähden. On suositeltavaa, että .12 BB:tä ei käytetä, koska niillä ei ole tarkkuutta tuossa koossa koossa tämän airsoft-aseen läpi. Aseen runko ja kahva ovat molemmat satiinipintaisia ja niissä on oranssi suu.

  • Mitat: Pituus: 4 tuumaa pitkä
  • Paino: 1,6 kiloa
  • FPS: 240-295
  • Luodin tyyppi: BB:t: 6g

four. GameFace ACG357 Crosman CO2-kaasukäyttöinen puoliautomaattirevolveri arvostelu

The GameFace ACG357 Crosman CO2-kaasukäyttöinen puoliautomaattirevolveri on .357-kaliiperisen revolverin kopio. Tässä aseessa on ergonominen, sormin muotoiltu, kuvioitu kahva ja realistinen ulos kääntyvä sylinteri, johon mahtuu kahdeksan patruunan lipas, ja se ampuu half dozen mm:n BB:tä jopa 400 FPS:northward nopeudella. Tässä metallikaasulla varustetussa airsoft-revolverissa on kohonnut FPS-luokitus sen CO2-kaasulla toimivan puoliautomaattisen tilan ansiosta. Se on valmistettu raskaasta metallista ja polymeeristä, ja siinä on kiinteä teräinen etutähtäin. Sen toimittaminen New Yorkin osavaltioon on kielletty.

Tämän airsoft-aseen kahvapaneeli on irrotettavissa, mikä mahdollistaa nopean ja helpon CO2-kaasupatruunan vaihdon. CO2-kaasu kestää hyvän aikaa, vaikka sitä ammuttaisiinkin usein, mutta on mahdollista, että se vuotaa, jos sitä ei käytetä pitkään aikaan. Yli 100 laukausta voidaan ampua ennen kuin FPS alkaa laskea.

  • Mitat: Pituus: iv tuumaa pitkä
  • Paino: 1,six kiloa
  • FPS: 400
  • Luodin tyyppi: BB:t: 6mm

5. Black Ops/WG CO2 kaasu Blowback Revolverin arvostelu

Lopuksi meillä on Black Ops/WG CO2 kaasu Airsoft revolveri . Tämä hopeinen Airsoft CO2-kaasupistooli on toistopistooli, joka ampuu 6 mm:n BB:tä 440 FPS:n nopeudella. Täysmetallirakenteinen, tämä airsoft-pistooli ampuu kerta- tai kaksitoimisesti on kuusilaukauksinen, jossa on kiinteä etunähtäin ja säädettävä takanähtäin. Patruunat ovat irrotettavia, ja nopean lataamisen nopeuttamiseksi voidaan ostaa pikalataajia.

Tämä pistooli on painava ja realistisen tuntuinen, ja se on tehokas ammuttaessa. Se perustuu pienikokoisen snub nose -revolverin muotoiluun, ja sen rekyyli on varsin vaikuttava. Pistoolin runkoon lisätty taktinen kisko voi lisätä tarkkuutta ammunnassa, ja siinä on käsivarmistin.

  • Mitat: Pituus: six,75 tuumaa
  • Paino: 1,95 kiloa
  • FPS: 440
  • Luodin tyyppi: BB:t: 6mm

Minun ääneni parhaalle CO2-käyttöinen Airsoft-ase

Oma suosikkini näistä viidestä on varmasti Blackness Ops Snubnose Revolveri . Aseen koko tekee siitä uskomattoman helpon kuljettaa, ja CO2-kaasun teho on mahtava noin 440 FPS.

Realistinen tuntuma ja rekyyli tekevät siitä loistavan, kun harjoittelet tähtäimessä oikeaa asiaa varten ja säästät samalla arvokkaita oikeita eläviä patruunoita. Harjoittelusta on hyötyä, kun voit harjoitella jollakin, joka tuntuu aivan oikealta, sillä se ei anna väärää tuntumaa, kun sinulla on oikea ase kädessäsi.

Taktisen kiskon lisääminen on loistava valinta, sillä se antaa aseelle entistäkin realistisemman vaikutelman ja lisää tähtäyskykyä. Turva voidaan kytkeä manuaalisesti päälle tai pois päältä, mikä on myös hyvä, jotta et tule yllättyneeksi tavalla tai toisella.

Tämä CO2-käyttöinen airsoft-ase ampuu half dozen mm:n BB-patruunoita, jotka ovat yleisiä tämäntyyppisissä aseissa ja melko helposti saatavilla. BB:t eivät ole kalliita, edes irtotavarana, mikä saattaa itse asiassa tehdä niistä halvempia, joten maalitauluharjoittelu on entistä helpompaa, kun tiedät, ettet riko pankkia.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Ovatko CO2-käyttöiset airsoft-pistoolit laittomia?

Huolimatta kaasun takaiskusta, joka voi olla varsin vaarallista, airsoft-käsivääriluokat eivät ole laittomia kaikkialla maailmassa, koska niitä ei luokitella ampuma-aseiksi ja ne ampuvat pelleteillä. Yhdysvalloissa on kuitenkin oltava vähintään 18-vuotias, jotta voi laillisesti ostaa ilma-aseita. Lisäksi joissakin osavaltioissa on laitonta esitellä asejäljennöksiä julkisesti, koska useimmat niistä näyttävät aivan oikeiden tappavien aseiden, kuten Berettan, Smith & Wessonin, Coltin, Glockin jne. tarkoilta kopioilta.

Kuinka paljon airsoft-revolverit maksavat?

Tällaisen pistoolin hinta riippuu ilmapistoolin tyypistä ja sen rakentamisen laadusta. Halvimmat ovat jousikäyttöisiä malleja, joiden halvin hinta on noin $20. Kalleimmat CO2-käyttöiset airsoft-pistoolimallit saavuttavat $200.

Mitkä ovat airsoft-revolverin hyvät puolet?

Airsoft-ase tai pistooli on hyvä lähtökohta niille, jotka haluavat oppia ampumaan ja käsittelemään käsiaseita. Nämä aseet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen oikean käsiaseen, kuten Smith & Wessonin tai Berettan, käytöstä, vaikka ne ovat käytännössä vaarattomia. Samalla airsoft-revolverit vaativat kuitenkin asianmukaista käyttöä ja turvatoimia, koska ne eivät ole leluja.

What Does High Kappa Airsoft Piastol Mean

Posted by: garciasubsed.blogspot.com

0 Response to "What Does High Kappa Airsoft Piastol Mean"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel